fbpx

Det finnes mye dårlig vær

I Norge har vi ganske mye vær. Dette er en utfordring for de som bygger året rundt.

– PVC presenning er et solid materiale, og dermed et utmerket utgangpunkt for konstruksjoner som skal fungere bra under ekstreme forhold. I lag med stillas og skinnesystemer beskyttes bygget godt mot ytre påvirkninger, forklarer Frode Tjessem, daglig leder i Tjessem Presenning.

Krav om kvalitet

Tjessem Presenning har vært med å lage gode og tørre arbeidsforhold over hele landet fra sør til nord. Melkøya i Hammerfest har fått levert flere tusen kvadratmeter. Domkirken i Stavanger ble dekket inn med våre presenninger og er nok våre mest sette presenninger med alle turistene som er innom byen i løpet av en sommer. Kortreist presenning kan vi også si å ha levert med tildekking av broforbindelsen mellom Skjæveland og Vagle samt tildekking av Time kyrkje.

– Jeg tror bedrifter velger oss fordi vi har lang erfaring med dette og vet hva som kreves.

Vi har kort leveringstid og benytter presenningsduk som er godkjent med hensyn til brannsikkerhet og styrke.
Vi produserer i de bredder og størrelser kunden ønsker. Kedertykkelse fra 6 til 12mm gjør at vi har den størrelsen som passer, samme hvilket skinnesystem kunden bruker.

Haki, Combisafe eller Malthus, vi produserer den presenningen du trenger.

– Alt produseres ved vår fabrikk på Klepp Stasjon og sendes raskt ut dit kunden ønsker. En smart og lønnsom investering, påpeker Frode, og inviterer stillasbedrifter og andre som har behov for en solid presenning, om å ta kontakt for et tilbud.

Flere av de største stillasfirmaene har kjøpt stillaspresenning hos
Tjessem Presenning. Her får de høy kvalitet og god service.