fbpx

Success is in the bag

I olje- og gassnæringen er det spesielt viktig å ha utstyret i orden.

I olje- og gassnæringen er det spesielt viktig å ha utstyret i orden. Derfor velger mange bedrifter å kjøpe sine ansatte offshorebager hos Tjessem Presenning. Her får de høy kvalitet, solid materiale som er forholdsvis vanntett, og god markedsføring gjennom profilering med egen logo og farger.

– Presenning er et solid materiale, og dermed et utmerket utgangpunkt for konstruksjoner som skal fungere bra under ekstreme forhold. Formsydd til en bag vil det slitesterke materialet beskytte innholdet svært godt fra ytre påvirkning, forklarer Frode Tjessem, daglig leder i Tjessem Presenning.

Krav om kvalitet

Han kan fortelle at store bedrifter som ConocoPhillips, BakerHughes, BP og Wintershall alle har valgt å gi Tjessem Presenning sin spesialdesignede offshorebag til sine ansatte.

– Jeg tror bedrifter velger oss fordi vi har lang erfaring med dette og vet hva som kreves. Da Oceaneering skiftet leverandør var det et krav i kontrakten at de fortsatt skulle få kjøpe våre bager, fordi de ansatte da visste av de fikk et produkt av høy kvalitet. For den som flyr offshore, er det nemlig viktig at bagasjen er emballert slik at den tåler røff behandling. Samtidig er det strenge regler for mål og utforming for bruk i helikoptertransport, og vår bag oppfyller selvfølgelig disse kravene, samtidig som vi kan tilpasse alle mål til kundens ønsker, sier Frode, og sier at en vanlig bestilling er på mellom 20 og 30 bager.

Billig og god markedsføring

Offshorebag er i tillegg til å være praktiske for ansatte også en effektiv og smart måte å profilere firmaet på.

– Den har meget lang levetid, og anvendeligheten gjør den svært populær også som fritidsbag. Neste gang du står ved transportbåndet på Sola, er sjansene store for at du ser minst én diger offshorebag fra vår fabrikk på Klepp Stasjon. Se så på alle menneskene som står rundt og følger med på transportbåndet, så kan du kanskje tenke deg verdien av den gratis reklamen. En smart og lønnsom investering, altså, påpeker Frode, og inviterer offshorebedrifter og andre som har behov for en spesialtilpasset bag til å ta kontakt for et tilbud.