fbpx

Tid for vinterlagring av hagemøbler og grill

Nå er det viktig å beskytte hagemøblene og grillen før vinteren kommer. Det er ikke alle som har plass til utemøblene innendørs om vinteren. Da kan et godt alternativ være å beskytte møblene og grillen med en solid presenning.

Man vil gjerne at hagemøblene skal vare lengst mulig, og da er det viktig å ta vare på dem og beskytte dem fra vær og vind. Hos Tjessem Presenning får du tak i akkurat den presenningen du måtte ønske.

Ta kontakt med Tjessem Presenning og finn din type presenning.

– PVC-presenning er et solid materiale, og dermed et utmerket utgangspunkt for konstruksjoner som skal tåle kraftig vind, snø og is, sier Frode Tjessem, daglig leder i Tjessem Presenning.

Unngå mugg

Ved bruk av presenning er det viktig at det er god gjennomlufting, slik at det ikke kommer fukt og råte. Du bør ikke plassere hagemøblene direkte på bakken, men heller plassere hagemøblene oppå presenningen for å få god ventilasjon. Fest presenningen passe fast, men pass på at katter eller andre dyr ikke klarer å søke skjul under presenningen. Fester du presenningen for fast blir det for lite luftgjennomstrømning. Puter og pledd bør tas inn om vinteren.

Det er flere fordeler ved å bruke presenning. Beskytter du hagemøbler og grill med presenning slipper du å få møbler fulle av blant annet visne blad, svevestøv og snø. For å hindre at det kommer vann inn i rammen, må du lagre møblene riktig vei. Altså ikke opp ned. Blir det kuldegrader vil vanne fryse og aluminiumen sprekke opp.

Produktkunnskap og lang erfaring

Presenning fra Tjessem Presenning er nøye spesifisert og kontrollert. De har solide sømmer og tilpasset konstruksjon som sikrer at dine verdier er og forblir beskyttet mot vind, vær og eventuelt innsyn.

– Jeg tror kunder velger oss fordi vi har lang erfaring med dette og vet hva som kreves. Vi har kort leveringstid og benytter presenning som er godkjent med hensyn til brannsikkerhet og styrke. Vi produserer i de bredder og størrelser kunden ønsker, forklarer Tjessem.

Trykk her hvis du vil se andre bruksområder for presenning.

Tjessem Presenning har også gjennomsiktig presenning. Den fungerer utmerket til sommerlagring av møblene. Med gjennomsiktig presenning kan du alltid se de flotte hagemøblene dine, mens de hele tiden er beskyttet for været – også den sterke solen.

Ved kjøp av presenning hos Tjessem Presenning får du også en upåklagelige service. Ta kontakt med Tjessem Presenning og fortell hva du trenger beskyttelse til, så får du mange års erfaring og gode råd med på kjøpet.

Du får ikke det du bestiller – du får det du trenger!