fbpx

Vil du sitte i ly?

Norsk vær og vind gjør at det ikke er mulig å bruke sitt uteområde så ofte som man ønsker. Men med Tjessem Presennings iLy skreddersydde løsninger kan du kose deg på terrassen året rundt.

– iLy terrassevegger beskytter deg fra både vind, regn, snø, sol og innsyn, og gjør det mulig å nyte hjemmets uteområde uansett hva været måtte være, forklarer Frode Tjessem, daglig leder i Tjessem Presenning, og påpeker at iLys fleksibilitet gjør det enkelt å åpne, lukke, ta ned og sette opp, slik at man selv kan velge når og hvordan man vil bruke den.

Les mer om iLy her.

Dekker alle slags behov

iLy terrassevegg kan brukes både som vegg, tak og levegg, og Tjessem Presenning skreddersyr sine produkter etter kundens mål. Selskapet har levert over 100 terrasseveggløsninger de siste årene, til både eneboliger, rekkehus, hytter og leiligheter, og til kunder i hele Norge.

– Vi samarbeider med kunden for å finne riktig løsning for deres uteområde. Mulighetene er mange, og vi tilpasser slik at det blir riktig for din terrasse eller hage, alt etter behov og ønsker. Vi kan levere iLy med vinduer, glidelåser, åpninger, vaieroppheng og andre detaljer. Skal du dekke over et område, er det bare fantasien som setter grenser for bruksområde og produksjon, fastslår Tjessem, og påpeker at kunden selv kan avgjøre hvilken farge terrasseveggen skal være i, men at de i lokalene på Klepp i Rogaland lagerfører basisfargene rød, gul, lys blå, blå, grønn, grå/sølv, hvit og sort.

Rimelig løsning

Ett spørsmål Tjessems kunder ofte har, er hva det vil koste å få på plass en iLy terrassevegg. Frode forklarer at pris vil avhenge av en rekke faktorer, som størrelse, med eller uten vindu og dør, glidelås, vaieroppheng og andre detaljer.

– Etter at vi har fått mål og beskrivelse fra kundene våre priser vi ut fra størrelse og omfang, så det blir ingen overraskelser når det kommer til kostnad. For å komme med et konkret eksempel: Hos en av våre trivelige kunder har vi levert en terrassevegg med lomme i nedre kant, 4 stk. glidelåser og oppheng. Pris på dette ble 5500 kroner inkludert moms. Det er en rimelig pris for å kunne benytte seg av uteområdet året rundt, påpeker Tjessem, og forteller at prosessen fra første kontakt med kunden til ferdig installert iLy terrassevegg vanligvis tar omkring to uker.somaveien-115 dsc2929

Ta kontakt med Tjessem Presenning for en prat om ditt behov og et uforpliktende pristilbud på iLy terrassevegg.

Ring 454 88 300 eller mail post@tjessempresenning.no, og bli klar til å nyte din terrasse så ofte du ønsker!